Fina fisken

Gjorde detta till middag förut och det var gott! Jag som råbantar tog minifraiche istället för matlagningsgrädde och käkade inget till utan bara fisk och svampgrejset.. Men de bör vara gott till potatis, mos, eller ris!!

Ingredienser

4 port

600 g fiskfilé

1 tsk salt

250 g färska kantareller, blandsvamp eller champinjoner

1 purjolök

smör

1 dl hackad persilja

1 dl rivet dagsgammalt vitt bröd eller ströbröd

2 1/2 dl Matlagningsgrädde 15%

1/2 tsk salt

1 krm vitpeppar


Gör så här


Sätt på ugnen på 225 grader. Dela fisken i portionsbitar. Salta och lägg

den på ett ugnssäkert fat. Hacka svampen. Skölj och strimla purjolöken.
Fräs svamp och purjolök i smör i en stekpanna tills all vätska är borta.

Ta den från plattan och rör i persilja, bröd, grädde, salt och peppar.

Bred blandningen över fisken. Grädda i mitten av ugnen 20-25 min.



Litet tips till någon stackars bantare..

Ciao

midda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0