Fina fisken
Gjorde detta till middag förut och det var gott! Jag som råbantar tog minifraiche istället för matlagningsgrädde och käkade inget till utan bara fisk och svampgrejset.. Men de bör vara gott till potatis, mos, eller ris!!
Ingredienser
4 port
600 g fiskfilé
1 tsk salt
250 g färska kantareller, blandsvamp eller champinjoner
1 purjolök
smör
1 dl hackad persilja
1 dl rivet dagsgammalt vitt bröd eller ströbröd
2 1/2 dl Matlagningsgrädde 15%
1/2 tsk salt
1 krm vitpeppar
Gör så här
Sätt på ugnen på 225 grader. Dela fisken i portionsbitar. Salta och lägg
den på ett ugnssäkert fat. Hacka svampen. Skölj och strimla purjolöken.
Fräs svamp och purjolök i smör i en stekpanna tills all vätska är borta.
Ta den från plattan och rör i persilja, bröd, grädde, salt och peppar.
Bred blandningen över fisken. Grädda i mitten av ugnen 20-25 min.
Litet tips till någon stackars bantare..
Ciao
Kommentarer
Trackback